❓ Натрупал/а си опит в определена професия, която вече не ти носи удовлетворение?

❓ Или си в зората на своята кариера и не знаеш кой път да избереш?

❓ Чудиш ли се дали е време да смениш работата си?

❓ Погълнат/а си от плаващите пясъци на рутината и отегчението на делничните дни?

✅Ако отговаряш с „да“ на някой от тези въпроси, консултациите с кариерен консултант могат да ти бъдат полезни. В кариернотo консултиране се използват различни техники, упражнения и разговори, които целят да подпомогнат човек да се вгледа в себе си, в собствените си интереси, работни сили и ценности. Кариерният коучинг е като огледало, което консултантът държи, за да може клиентът да види по-ясно собствената си ситуация. Това на свой ред води до по-задълбочено себепознание което фасилитира откриването и взимането на кариерни решения, които са в синхрон с личността.

🙌 В повечето случаи човек няма нужда от професионални съвети и препоръки, а от това да му бъдат зададени последователно въпроси, които да го подпомогнат да се замисли, да сподели мислите и чувствата си, да бъде чут и разбран. Основна част от моята роля на кариерен консултант е да подпомогна клиента да погледне на себе си и ситуацията си от различни ъгли, да помисли за лични ресурси, възможности, препятствия, решения, събития, за които не е мислил преди или поне не така структурирано и целенасочено.

………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:
LinkedIn
Facebook
Instagram

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *