Знаеш ли защо избрах мотото ✨„Мечтай. Сбъдвай. Бъди“ ✨ за практиката ми на кариерен консултант? В три кратки думи се опитах да събера всичко, което влагам като идея в кариерното консултиране.

🔯 „Мечтай“ – С възрастта спираме да мечтаем, примиряваме се с наличното, отказваме се доброволно от дързостта да поискаме по-различен и стойностен живот от този, който вече имаме. Отказваме се от толкова много неща по пътя, че накрая се отказваме и от самите себе си. Първата и най-важната стъпка от кариерните консултации е да съдействам на човек да се върне към себе си, към това кой е, какво иска, в какво вярва, за какво мечтае.

🔯 „Сбъдвай“ е повикът да осъществяваме това, за което мечтаем. Не е достатъчно само да фантазираме и да рисуваме картини в ума си, но е важно да се осмелим да ги реализираме. Да проявим смелост, решителност и постоянство, без да имаме сигурност, че ще успеем. Да си поставим цел, да съставим план с конкретни действия и стъпка по стъпка да започнем да се движим по него, за да постигнем мечтите си. Или поне да се придвижим по-близо до тях.

🔯 „Бъди“ е едновременно целта и пътят, който води до целта. „Бъди“ е реализацията на собствения ни Аз, на нашия потенциал, ценности и възможности по начин, който е смислен, утвърждаващ и вълнуващ за нас самите. 

Мото

…………………………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:
LinkedIn
Facebook
Instagram

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *