Коучинг програма „Изграждане на увереност“

Ако изпитваш тревога при мисълта за нови начинания или кариерна промяна…

Ако страхът от неуспех те кара да стоиш на нежелано място, вместо да действаш…

Ако често се сравняваш с другите и винаги намираш себе си за не толкова добър/ра…

Ако усещаш, че вътрешният ти критичен глас пречи на твоето развитие и удовлетвореност…

Ако искаш да се реализираш пълноценно в работата, но страхът ти пречи да се изявиш…

…коучинг програмата „Изграждане на увереност“ е точно за теб. Създадена е да ти помогне да преодолееш тези вътрешни препятствия, да откриеш собствената си стойност и да започнеш да действаш по-уверено към постигането на желаните професионални цели. В рамките на ~6 месеца, ще работим заедно, за да трансформираме твоята несигурност в смелост да преследваш и постигаш своите професионални мечти.

Представи си своя живот, в който ти:

 • взимаш решения уверено, без да се парализираш от страх от възможно поражение;
 • започваш нова работа или собствен бизнес с усещане за спокойствие, знаейки, че можеш да се справиш с предизвикателствата и да се изправиш дори, ако претърпиш неуспех (защото той е неизменна част от живота);
 • не пилееш време и енергия, сравнявайки се с другите, а осъзнаваш, че твоят път и успех са уникални и ценни, точно както и ти самият/ата;
 • преследваш своите мечти и цели с вяра и мотивация, знаейки, че заслужаваш да ги реализираш;

Всичко това може да стане възможно, когато затвърдиш увереността в собствените си възможности.

През 6-месечното пътешествие ще работим заедно, за да разгърнеш в по-голяма пълнота потенциала и увереността си в професионалната сфера:

 • Как да разпознаваш и преодоляваш факторите, които подкопават увереността ти;
 • Как да усмириш вътрешния си критичен глас, който те убеждава, че няма да се справиш;
 • Как да развиеш по-позитивно мислене, базирано на себеприемане;
 • Как да си поставяш реалистични цели в кариерата и да правиш изпълними планове за осъществяването им;
 • Как да се справяш с тревожност и страх преди важни събития;
 • Как да поемеш контрола над кариерното си развитие и да правиш нещата, които имат смисъл за теб.

Аз съм психолог по образование и техниките, които използвам в практиката си, произлизат от няколко основни направления, в които съм се обучавала:

 • Когнитивно-поведенчески коучинг През него ще се учим да разпознаваме и осъзнаваме негативните мисли, които подкопават увереността ни и как ги заменяме с по-реалистични и балансирани.
 • Терапия на приемането и ангажирането (ACT) – Ще се фокусираме върху осъзнаване на настоящето, приемане на трудните емоции, как да работим с тях и как да действаме, водени от нашите лични ценности.
 • Мотивационно интервюиране – Използваме този подход, за да открием вътрешната си мотивация за промяна и да укрепим решимостта си за действие в посока на нашите кариерни амбиции, като преодоляваме колебания и съмнения по пътя.
 • Арт-терапия: Ще прилагаме и някои арт техники, които ни позволяват да изразим и разберем своите вътрешни преживявания и емоции чрез творчество, предоставяйки алтернативен път за откриване и укрепване на увереността в себе си.
 • Позитивна психология: Ще се фокусираме върху твоите силни страни, ресурси и потенциал, за да ти помогнем да изградиш увереност в себе си.

Програмата „Изграждане на увереност“ включва 12 срещи, с обща продължителност около 6 месеца.

Ще се срещаме веднъж на две седмици за по един час.

Срещите могат да са присъствени – в моя офис в гр. София, бул. „България“ 53 или онлайн – през Zoom.

За да извлечеш максимума от програмата, е важно да отделяш време и внимание за упражненията, които ще ти давам между срещите. Практикуването на техниките е ключов фактор за твоя прогрес.

Те ще ти помогнат:

 • Да превърнеш знанията в действителни умения и навици.
 • Да прилагаш наученото в своя професионален живот.
 • Да изграждаш увереност постепенно и устойчиво.

Пакетните цени предлагат по-ниска цена, както е упоменато по-долу, но при желание всяка среща може да се плаща поотделно, след провеждането й.

✅ Опция 1: Пакетно плащане за срещи с начален стартови час между 9:00 и 17:00 в работни дни:

 • Първа вноска – 360 лева. Заплаща се преди стартиране на срещите и покрива сесия №1 до №6 (включва 6 едночасови срещи по 60 лв. всяка);
 • Втора вноска – 360 лева. Покрива срещите от №7 до №12 (включва 6 едночасови срещи по 60 лв.).

За срещи, насрочвани в почивни дни, официални празници или извън работно време (след 18:00 часа), допълнително заплащане от 10 лв. за всяка от тях върху посочените по-горе цени.

✅ Опция 2: Единично заплащане: Плащане за всяка среща поотделно, след провеждането й: цена 65 лв. за срещи в работни дни и часове.*

*За срещи, насрочвани в почивни дни, официални празници или извън работно време (след 18:00 часа), допълнително заплащане от 10 лв. за всяка от тях.

Начин на плащане:

Заплащането се извършва по банков път, след издаване на фактура.

Необходимо е да ми изпратиш имейл на mycareer@iskrabankova.com, за да се уговорим за свободни слотове и да започнем срещите.

Ако имаш колебания дали програмата е за теб, може да насрочим първо опознавателна среща от 30 минути (цена – 30 лв. в работни часове; 40 лв. – в извънработно време) и след нея да прецениш дали искаш да продължиш.