Програма „Интервюта за работа: Как да бъдем успешни?“

Искаш да се развиваш и напредваш в кариерата, но не се справяш убедително на интервюата за работа и мечтаните позиции остават недостижими? Разбирам те. Имаш нужда от подкрепа. А добрата новина е, че умението да се представяш убедително на интервюта за работа се учи, надгражда и развива като всяко друго умение. Не е дарба, нито мистерия, нито запазена марка, с която само най-сладкодумните и красноречиви хора могат да се похвалят. Умението се учи и развива. Ти се учиш и развиваш. Ако искаш да растеш в професионалния си път, успешното явяване на интервюта е ключово, за да получаваш предложения за работа в унисон с твоите стремежи.

Този тренинг цели да те научи:

 • Как да изведеш и комуникираш убедително своите успехи и силни страни по време на интервю за работа;
 • Как да презентираш опита си в съответствие с изискванията на позицията, за която кандидатстваш;
 • Какви видове интервю въпроси се използват най-често в интервютата за работа и тактики за успешни отговори;
 • Какво искат да разберат работодателите през интервю въпросите и как да поднесеш убедително търсената от тях информация;
 • Как да се подготвиш психологически за интервюто за работа, за да намалиш нивото на стрес;
 • Какви послания излъчваш с езика на тялото и как невербалните знаци издават много повече за теб, отколкото изречените отговори;
 • Какви въпроси да задаваш в края на интервюто за работа, така че да затвърдиш успешното си представяне;
 • Съвети за успешни поведения по време на интервюта;
 • Предупреждения какво да не казваш и правиш по време на интервю за работа.

За кого е подходящ тренингът за успешно явяване на интервюта?

 • За търсещите работа, които искат да се представят убедително на интервюта;
 • За мотивираните хора, които искат да се изкачват в кариерата и знаят, че интервютата са ключът към техния успех;
 • За неуверените кандидати, които искат да намалят нивото на стрес и напрежение, които изпитват по време на интервюта за работа;
 • За тези, които смятат, че не могат да продават себе си, но искат да научат как да го правят.

Какво включва онлайн тренингът за успешно явяване на интервюта?

В поредица от 3 индивидуални сесии (присъствени или през Zoom), всяка от които по 1 астрономически час, насрочени в удобно и за двете страни време:

 • Ще изведем твоите силни страни и успехи в работата;
 • Ще говорим за твоя опит с интервютата, какво в тях ти се отдава с лекота и кои са спънките, които изпитваш. Ще обсъдим стратегии, които да те подпомогнат да ги преодолееш и да избереш онези от тях, които прилягат в най-голяма степен на твоя характер и нагласи.
 • Ще разиграем интервю за работа, след което ще ти дам конструктивна обратна връзка за представянето ти и ще отработим поведения, която биха били още по-ефикасни.
 • Ще обсъдим какво те мотивира, твоите професионални интереси, кои са важните неща за теб в работата и как да разбереш дали позициите и компаниите, за които кандидатстваш, отговарят на твоите стремежи.

Водещ на тренинга:

Аз съм Искра Банкова, сертифициран кариерен консултант по GCDF (Global Career Development Facilitator) програмата. Професионалният ми път включва над 15 години опит в областта на подбор на персонал и управление на човешки ресурси, придобит основно във вътрешни HR отдели в международни компании от телеком и IT сектора: Yettel (ex. Telenor/Globul), Paysafe Group, GTT (ex. Interoute), Valuety HR. Минала съм през всички стълбички на йерархията, от стажант до мениджър на екип, като над 8 години съм ръководила дейността по подбор в различни организации. Oт 2021 стартирах и самостоятелна дейност като „Кариерен консултант“ и помагам на хора, които са на кариерен кръстопът, да открият работата, която ги вдъхновява.

В професионалния си път съм провела над 8,000 интервюта с кандидати за работа – от стажантски през експертни до директорски роли. Работила съм както във вътрешни HR отдели, което ми е позволило да вникна в дълбочина на това какво търсят компаниите, така и в агенции за подбор, които са ме обогатили с консултантски опит и по-задълбочено разбиране за стремежите на кандидатите. На база на натрупания опит реших да създам програмата „Интервюта за работа: Как да бъдем успешни?“ и да подпомогна мотивираните за успех хора да реализират амбициите си.

Продължителност и цени:

Продължителност: Тренингът включва 3 индивидуални (присъствени или онлайн) сесии по 1 час, провеждани през Zoom, които насрочваме в удобно и за двете страни време. Препоръчително е отделните сесии да се случват веднъж седмично, за да имаш възможност между тях да правиш упражнения и да интегрираш новата информация.

Цена на програмата:

👉 При срещи с начален стартови час между 9:00 и 17:00 в работни дни – цена на програмата 195 лв. (65 лв. за всеки от 3те астрономически часa)

💡 За срещи, насрочвани в почивни дни, официални празници или извън работно време (след 18:00 часа), допълнително заплащане от 30 лева за цялата програма – 195 лв. + 30 лв. = общо 225 лв. (по 10 лв. допълнително за всяка от 3те срещи)

Начин на плащане:

По банков път, преди започване на тренинга, след потвърждение за участие и изпращане на фактура.

Записване:

За да развиеш умението си за явяване на интервюта и да вървиш смело напред в професионалния си път, запиши се за програмата, като изпратиш имейл на mycareer@iskrabankova.com.