Програма „Интервюта за работа: Как да бъдем успешни?“

Искаш да се развиваш и напредваш в кариерата, но не се справяш убедително на интервюата за работа и мечтаните позиции остават недостижими? Разбирам те. Имаш нужда от подкрепа. А добрата новина е, че умението да се представяш убедително на интервюта за работа се учи, надгражда и развива като всяко друго умение. Не е дарба, нито мистерия, нито запазена марка, с която само най-сладкодумните и красноречиви хора могат да се похвалят. Умението се учи и развива. Ти се учиш и развиваш. Ако искаш да растеш в професионалния си път, успешното явяване на интервюта е ключово, за да получаваш предложения за работа в унисон с твоите стремежи.

Този тренинг цели да те научи:

 • Как да изведеш и комуникираш убедително своите успехи и силни страни по време на интервю за работа;
 • Как да презентираш опита си в съответствие с изискванията на позицията, за която кандидатстваш;
 • Какви видове интервю въпроси се използват най-често в интервютата за работа и тактики за успешни отговори;
 • Какво искат да разберат работодателите през интервю въпросите и как да поднесеш убедително търсената от тях информация;
 • Как да се подготвиш психологически за интервюто за работа, за да намалиш нивото на стрес;
 • Какви послания излъчваш с езика на тялото и как невербалните знаци издават много повече за теб, отколкото изречените отговори;
 • Какви въпроси да задаваш в края на интервюто за работа, така че да затвърдиш успешното си представяне;
 • Съвети за успешни поведения по време на интервюта;
 • Предупреждения какво да не казваш и правиш по време на интервю за работа.

За кого е подходящ тренингът за успешно явяване на интервюта?

 • За търсещите работа, които искат да се представят убедително на интервюта;
 • За мотивираните хора, които искат да се изкачват в кариерата и знаят, че интервютата са ключът към техния успех;
 • За неуверените кандидати, които искат да намалят нивото на стрес и напрежение, които изпитват по време на интервюта за работа;
 • За тези, които смятат, че не могат да продават себе си, но искат да научат как да го правят.

Какво включва онлайн тренингът за успешно явяване на интервюта?

В поредица от 4 индивидуални сесии (през MS Teams или Zoom), всяка от които по 2 астрономически часа, насрочени в удобно и за двете страни време:

 • Ще изведем твоите силни страни и успехи в работата посредством утвърден личностен въпросник, различни упражнения и самоанализ.
 • Ще говорим за твоя опит с интервютата, какво в тях ти се отдава с лекота и кои са спънките, които изпитваш. Ще обсъдим стратегии, които да те подпомогнат да ги преодолееш и да избереш онези от тях, които прилягат в най-голяма степен на твоя характер и нагласи.
 • Ще разиграем интервюта за работа, след които ще ти дам конструктивна обратна връзка за представянето ти и ще отработим поведения, която биха били още по-ефикасни.
 • Ще обсъдим какво те мотивира, твоите професионални интереси, кои са важните неща за теб в работата и как да разбереш дали позициите и компаниите, за които кандидатстваш, отговарят на твоите стремежи.

Водещ на тренинга:

Аз съм Искра Банкова, сертифициран кариерен консултант по GCDF (Global Career Development Facilitator) програмата. Професионалният ми път включва над 15 години опит в областта на подбор на персонал и управление на човешки ресурси, придобит основно във вътрешни HR отдели в международни компании от телеком и IT сектора: Telenor, Paysafe Group, GTT/Interoute. Минала съм през всички стълбички на йерархията, от стажант до мениджър на екип, като над 7 години съм ръководила дейността по подбор в различни организации. От 2020 допринасям за развитието на практиката на Valuety HR – съвременна агенция за подбор на персонал, а от 2021 паралелно стартирах и самостоятелна дейност като „Кариерен консултант“.

В професионалния си път съм провела над 8,000 интервюта с кандидати за работа – от стажантски през експертни до директорски роли. Работила съм както във вътрешни HR отдели, което ми е позволило да вникна в дълбочина на това какво търсят компаниите, така и в агенции за подбор, които са ме обогатили с консултантски опит и по-задълбочено разбиране за стремежите на кандидатите. На база на натрупания опит реших да създам програмата „Интервюта за работа: Как да бъдем успешни?“ и да подпомогна мотивираните за успех хора да реализират амбициите си.

Продължителност и цени:

Продължителност: Тренингът е цялостна програма, която включва 4 индивидуални онлайн сесии по 2 часа, провеждани през MS Teams или Zoom, които насрочваме в удобно и за двете страни време. Препоръчително е отделните сесии да се случват веднъж седмично, за да имаш възможност между тях да правиш упражнения и да интегрираш новата информация. Тренингът включва разговори, прилагане на международно утвърден личностен въпросник и тълкуване на резултатите, упражнения, визуализации, разиграване на интервюта за работа и конструктивна обратна връзка.

Цена на програмата: 350 лева.*

*Отстъпка от 10% при заплащане на цялата сума преди старта на тренинга.

Начин на плащане:

Вариант 1: По банков път, преди започване на тренинга – отстъпка от 10% – 315 лева вместо 350 лева (по ~39 лева на час)

Вариант 2: По банков път, до 2 дни след всяка среща: по 87,50 лева за всяка от 4те сесии по 2 часа (общо 350 лева, по ~44 лева на час)

Записване:

За да преценим взаимно дали може да си бъдем полезни с този тренинг и програмата, която включва, първата стъпка е безплатна опознавателна сесия с продължителност 20-30 минути по MS Teams или Zoom. Ако след нея преценим, че програмата отговаря на твоите интереси и мотивация, ще продължим с насрочването на сесиите от същинската част на тренинга.

За да развиеш умението си за явяване на интервюта и да вървиш смело напред в професионалния си път, запиши се за безплатна опознавателна сесия, като изпратиш имейл на mycareer@iskrabankova.com.