Мечтите ни изпълват с енергия, устрем, вдъхновение и мотивация. В кариерните консултации често използвам различен тип визуализации на желаното бъдеще. Клиентите обикновено подхождат плахо, а някои дори недоверчиво към този процес. Сякаш са забравили какво е да мечтаеш. Сякаш вече са твърде „стари“ да мечтаят. Но когато се отпуснат и си позволят да дадат воля на въображението и желанията си, започват да рисуват прекрасни светове от пъстри емоции и сбъднати въжделения. А след като създадат в ума си този вълшебен свят, започват да изникват стъпите, които могат да ги отведат до него.

И да, понякога нещата не могат да се случат в идеалния вариант, но когато си позволим да си го представим, можем да тръгнем към него. Докъдето и да стигнем, със сигурност ще сме много по-близо до желаната реалност и много по-удовлетворени, отколкото ако си самоналожим забрана да мечтаем.

Позволи си да мечтаеш.

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

…………….

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам безплатно съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:
LinkedIn
Facebook
Instagram

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *