Колебаеш ли се дали да останеш на сегашната си позиция или да търсиш нови възможности?

Програма ▶ “re*START на кариерата“ е насочена към хора, които имат натрупан житейски и професионален опит, но са стигнали до етап, в който вече не изпитват удовлетворение от работата си.

Ако и ти си на професионален кръстопът, програмата може да ти бъде полезна, като те преведе през последователни етапи, с подстъпки, на всяка от които има подбрани упражнения, разговори, личностни въпросници. Целта е да се вгледаш в себе си, собствените си желания и възможности, да ги съпоставиш с изискванията на средата и да постигнеш по-голяма яснота за професионалната посока, в която да се развиваш:

Програма “re*START на кариерата“: Етапи

👉 Повече информация може да намериш тук:

Програмата “re*START на кариерата“ – пълно издание (15 часа)
Програмата “re*START на кариерата в 10 часа“ – синтезирано издание (10 часа)

………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com или 0889 262 002 и запази своя час за онлайн безплатна първа консултация.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.