Колебаеш ли се дали да останеш на сегашната си позиция или да търсиш нови възможности?

Програма ▶ “re*START на кариерата“ е насочена към хора, които имат натрупан житейски и професионален опит, но са стигнали до етап, в който вече не изпитват удовлетворение от работата си.

Ако и ти си на професионален кръстопът, програмата може да ти бъде полезна, като те преведе през последователни етапи, с подстъпки, на всяка от които има подбрани упражнения, разговори, личностни въпросници. Целта е да се вгледаш в себе си, собствените си желания и възможности, да ги съпоставиш с изискванията на средата и да постигнеш по-голяма яснота за професионалната посока, в която да се развиваш:

Програма “re*START на кариерата“: Етапи

👉 Повече информация може да намериш тук:

„Как да избера нова кариерна посока?“

………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:
LinkedIn
Facebook
Instagram

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *