Първо издание на уъркшоп “Интервюта за работа – как да се подготвим успешно“ приключи

🙌 В компанията на 5 вдъхновяващи дами премина първото издание на уъркшопа “Интервюта за работа – как да се подготвим успешно.“ Имаше споделени притеснения, имаше вълнения, имаше смях, трупахме знания, правихме упражнения и под формата на дискусии търсихме подходящи отговори на трудните въпроси, които се задават по време на интервю за работа.

За мен беше 🎁 обогатяващо преживяване, което ми донесе удовлетворение и също така ме стимулира да 🔎 анализирам себе си и подхода си, за да подобря с нови техники и упражнения предстоящите тренинг програми.

💡 Следващото издание на “Интервюта за работа – как да се подготвим успешно“ ще бъде през втората половина на септември, когато всички се върнем с пълна сила към работен режим след лежерното безвремие на лятото. Очаквай допълнително информация за дата и програма!

Интервюта за работа

………………………………..

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:
LinkedIn
Facebook
Instagram

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *