Самочувствието играе централна роля в това да се осмелим да поискаме и да се посветим на кариерната посока, която желаем. Когато себеоценката ни е разклатена, не вярваме достатъчно в собствените си възможности, избягваме рискове и предпочитаме да останем в килията на познатото статукво вместо да се впуснем в ново начинание.

Именно за това подбрах някои лесни и ефективни стъпки, които можем да минем в рамките на една седмица, така че да подсилим самочувствието си и да повярваме в личните си ресурси за справяне и постижение.

Разбира се, дълбочинна промяна в нивото ни на себеоценка би изисквала много по-целенасочени и последователни усилия, така че тези подсказки за самочувствие не са ти достатъчни, най-добре е да се обърнеш към доказан психотерапевт.

………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com или 0889 262 002 и запази своя час за онлайн безплатна първа консултация.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.

Мечтай. Сбъдвай. Бъди.

––––––––

Беше ли ти полезно съдържанието на този пост? Ако „да“, натисни „Харесвам“ бутона, за да знам, че има смисъл да продължавам да създавам и качвам съдържание. Писането е самотно занимание и само през споделената обратна връзка се ориентирам кои теми са значими и ценни за хората, които четат постовете ми. Благодаря ти за подкрепата!

Последвай ме:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.