Разкази за промяна

С началото на 2022 стартирам нова рубрика на сайта си: „Разкази за промяна.“ Те ще са един по-различен и най-вече личен поглед върху темите, свързани с кариерна промяна и развитие. Колкото и да обичам фактите, изследванията и научните понятия, толкова за мнозина те звучат суховато, невзрачно и бездушно. Затова, паралелно с постовете в „Блог“ секцията ми, които ще продължат да са по-скоро фактологични, пускам и новата рубрика „Разкази за промяна.“

Първоначално мислех да са истински истории на истински хора, но се отказах. Повечето хора си имат работодатели и мениджъри, които дори и при запазване на анонимността, могат да се досетят за кого става въпрос преди да е настъпил моментът, в който трябва да научат. А и как мога да съм сигурна, че пресъздавам правилно това, през което хората преминават? Всеки един от нас е собствена вселена и дори общовалидни емоции като тъга, гняв, радост, въодушевление се преживяват по толкова личен и своеобразен начин от всеки един. Затова „Разкази за промяна“ ще са кратки истории, които олицетворяват типични преживявания, през които хората на кариерен кръстопът преминават, пречупени, разбира се, през моя светоглед.

Последни публикации:

Отвъд блясъка на успеха – Част 2

Отвъд блясъка на успеха – Част 1

Капанът – Част 2

Капанът – Част 1

„Не сте одобрена за позицията“ – Част 3

„Не сте одобрена за позицията“ – Част 2

„Не сте одобрена за позицията“ – Част 1

Промяната – Част 3: Началото, което я вдъхнови

Промяната – Част 2: Някъде по средата

Промяната – Част 1: Краят, в който не искаше да повярва

…………………………………….

Ако търсиш подкрепа в откриването на следващата кариерна стъпка и подготовката за интервю за работа, свържи се с мен на mycareer@iskrabankova.com.

Повече за индивидуалните кариерни консултации може да научиш тук.